MINIMALTRAINING

MINIMALTRAINING.HU

KLIKK

KLIKK

KLIKK

KLIKK

Bárki bármit is mondjon, kivétel nélkül mindenki szeretne formás, feszes illetve egészséges, fitt testben élni. A nagy többség viszont nem tud vagy nem akar időt szánni arra, hogy megvalósítsa álmai alakját mert a legtöbben azt feltételezik, hogy formába lendülni vagy a jó formát megtartani sok-sok órát követel hetente az edzés terén.

Mennyi ideig is kell alkalmanként tréningezni ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt?

A minimális edzésmennyiség egyszerűen az a legkevesebb edzésmunka, ami a kívánt célt hozza. Ezen túl minden csak pocsékolás már. Egy üres tízliteres edény feltöltéséhez teljesen haszontalan lenne tizenegy liter vízzel próbálkozni.. ugye a töblettől nem lesz jobban tele hanem az egyszerűen pocsékba megy sőt, még kárt is okozhatunk a kifolyt vízzel!

a minimalista edzésmódszer kiválóan tud működni és ha nem vagyunk profi sportolók, a mindennapi elfoglaltságok mellett a lehető legideálisabb a céljaink elérésére.

A minimaltraining formába hoz és ott tart, nem veszi el az időd és jól érzed magad a bőrödben!

Személyi edzésre csak személyes konzultáció alapján tudunk ajánlatot adni! A konzultációra szüksége van az edzőnek, hogy tájékozódjon rólad és szükséged van rá neked is, hogy személyes tapasztalat alapján tudjál dönteni a folytatásról.

A konzultáció alatt röviden felmérjük az állapotodat és az igényeidet mindeközben Te pedig megismerheted az edződet, megtekintheted a helyszínt és egy kis ízelítőt kaphatsz az itteni atmoszférából. Mindez természetesen díjmentes!

Bejelentkezéshez kérjük az alábbi űrlapot használd!

Időpontegyeztető űrlap

Neved:

Telefonszámod:

E-mail címed:

Melyik napszakban edzenél:

Megjegyzésed:

Ellenőrző kód:   ellenőrző kód      

+36 30 483 0 883

1067 Budapest, Szobi utca 4.