MINIMALTRAINING

MINIMALTRAINING.HU

KLIKK

KLIKK

KLIKK

KLIKK

Bárki bármit is mondjon, kivétel nélkül mindenki szeretné formás, feszes illetve egészséges és fitt testben leélni az életét. A nagy többség viszont nem tud vagy nem akar időt szánni arra, hogy lépéseket tegyen az ügy érdekében mert a legtöbben azt feltételezik, hogy formába lendülni vagy a jó formát megtartani sok-sok órát követel hetente az edzés terén.

Mennyi ideig is kell alkalmanként tréningezni ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt?

Röviden összefoglalva a minimális edzésmennyiség egyszerűen az a legkevesebb edzésmunka, ami a kívánt célt hozza. Ezen túl minden felesleges már. Egy üres tízliteres edény feltöltéséhez is teljesen haszontalan lenne tizenegy liter vízzel próbálkozni.. ugye a töblettől nem lesz az jobban tele hanem a felesleg egyszerűen pocsékba megy sőt, még kárt is okozhatunk a kifolyt vízzel!

A minimalista edzésmódszer kiválóan tud működni és ha nem vagyunk profi sportolók, a mindennapi elfoglaltságok mellett a lehető legideálisabb a céljaink elérésére. A minimaltraining formába hoz és ott tart, nem veszi el az időd és jól érzed magad a bőrödben!

Na de, hogyan tudom kialakítani a rutinomat? Mit, hogyan, mikor és hol eddzek? Mit, mennyit és mikor egyek? Ezekre és minden kérdésedre konkrét választ kapsz a tanfolyamunkon!

Hamarosan további információkat olvashatsz itt tanfolyamunkról addig is köszönettel vesszük ha érdeklődésed az alábbi űrlapon elküldöd nekünk!

Időpontegyeztető űrlap

Neved:

Telefonszámod:

E-mail címed:

Melyik napszakban edzenél:

Megjegyzésed:

Ellenőrző kód:   ellenőrző kód      

+36 30 483 0 883

1067 Budapest, Szobi utca 4.