MINIMALTRAINING

MINIMALTRAINING.HU

KLIKK

KLIKK

KLIKK

KLIKK

Bárki bármit is mondjon, kivétel nélkül mindenki szeretné formás, feszes illetve egészséges és fitt testben leélni az életét. A nagy többség viszont nem tud vagy nem akar időt szánni arra, hogy lépéseket tegyen az ügy érdekében mert a legtöbben azt feltételezik, hogy formába lendülni vagy a jó formát megtartani sok-sok órát követel hetente az edzés terén.

Mennyi ideig is kell alkalmanként tréningezni ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt?

Röviden összefoglalva a minimális edzésmennyiség egyszerűen az a legkevesebb edzésmunka, ami a kívánt célt hozza. Ezen túl minden felesleges már. Egy üres tízliteres edény feltöltéséhez is teljesen haszontalan lenne tizenegy liter vízzel próbálkozni.. ugye a töblettől nem lesz az jobban tele hanem a felesleg egyszerűen pocsékba megy sőt, még kárt is okozhatunk a kifolyt vízzel!

A minimalista edzésmódszer kiválóan tud működni és ha nem vagyunk profi sportolók, a mindennapi elfoglaltságok mellett a lehető legideálisabb a céljaink elérésére. A minimaltraining formába hoz és ott tart, nem veszi el az időd és jól érzed magad a bőrödben!

Na de hogyan? Megtanítjuk! Egynapos tanfolyamunk keretében, mindenki számára érthető elméleti valamint gyakorlati oktatásunk közben megtanulod! Megismered az edzés élettani hatásait, rávezetünk a tested funkcionalitására és a gyakorlatok jelentőségére. Mindent türelmesen begyakoroltatunk továbbá a tanfolyamot követő egy hónapban lehetőséget biztosítunk a tanultak elsajátítására. Megmutatjuk, hogyan lehet életszerűen - a dolgos hétköznapok közben, a munka és a család mellett - alkalmazni a minimaltraininget. Mindez kellemes légkörben, érdekesen előadva, táplálkozási mintákkal és kóstolásokkal megfűszerezve történik. A tanfolyam végére átfogó képet, egy gyakorlatias, alkalmazható modellt kapsz arról, hogyan kellene edzeni és táplálkozni az egészséged illetve a jó formád érdekében.

A tanfolyam időtartama körülbelül 8 óra. Hetente egy alkalommal kerül megrendezésre, kis létszámban. Az időpontról a lenti űrlapon vagy telefonszámunkon tudsz érdeklődni. Ára 65.000 forint amely tartalmazza az oktatást, az ételkóstolást, frissítő fogyasztást valamint az egy hónapos (30.000 forintos) bérletet.

Jelentkezésed illetve érdeklődésed az alábbi űrlapon jelezheted. Kérjük a megjegyzés rovatba beírni, hogy 'tanfolyam'. Egy munkanapon belül felkeresünk a megadott elérhetőségeiden az időponttal és a további részletekkel kapcsolatban.

Időpontegyeztető űrlap

Neved:

Telefonszámod:

E-mail címed:

Melyik napszakban edzenél:

Megjegyzésed:

Ellenőrző kód:   ellenőrző kód      

+36 30 483 0 883

1067 Budapest, Szobi utca 4.