MINIMALTRAINING
KLIKK

KLIKK

KLIKK

KLIKK

MINIMALTRAINING

minimális edzésidő, minimális hely- és eszközigény

A személyi edzés manapság már nem privilégium, sőt, ha igazán hatékony, célorientált és átgondolt koncepció alapján szeretnél tréningezni - legyen szó fogyásról, alakformálásról, izomépítésről vagy az egészség megőrzéséről!

Próbáld ki! Nálunk egy hétig ingyen tréningezhetsz! Ez az idő elegendő ahhoz, hogy megismerd az edződ, megszokd a helyszínt és belekóstolj a tréning ízébe!

A minimaltraining ideális mindazoknak:

  • akik időhiányban szenvednek hiszen nálunk bemelegítéssel együtt is csak 30-40 perces egy foglalkozás;
  • akiknek az eredmény a fontos mert célorientáltan, a felesleges gyakorlatok elhagyásával állítjuk össze az edzésed;
  • akik nem szeretnek másokhoz alkalmazkodni mert nálunk nem kell senkire várnod, a Te időpontodban tiéd a terep;
  • akiknek edzőtársra illetve motivációra van szükségük mert az edződ mindig a rendelkezésedre áll;
  • akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra mert különösen figyelünk arra, hogy jól érezd magad a tréning közben.

Most lehetőséged van kipróbálni mindössze 3.990 forintért a személyi edzést, brigád bónuszon keresztül, sőt, ha ezután bérletet vásárolsz még ezt az összeget is levonjuk annak az árából! A bónusz új vendég és egy vásárlás esetén érvényes!

A tréninget személyi edző vezényli, aki a célodhoz, korodhoz illetve edzettségi állapotodhoz igazodva, építi fel a programot - amely alatt súlyzót, kettlebellt, kötelet, zsámolyt, labdát és TRX -et használunk - különös figyelmet fordítva arra, hogy az edzés számodra egy kifejezetten kellemes időtöltés legyen.

Nem a futópad koptatására vagy a maratoni szériákra fektetjük a hangsúlyt hanem rövid, tömör, lényegretörő edzésekre de úgy is megfogalmazhatjuk, hogy pontosan annyit edzünk amennyire szükség van a kívánt eredmény érdekében!

A gyakorlatban mi arra törekszünk, hogy kijavítsuk a tartásodat, kialakítsuk a mozgáskoordinációdat, helyrehozzuk a mozgásszerveidet és megerősítsük az állóképességedet.. mindeközben Te pedig szépen átalakulsz, lefogysz illetve formás és fitt leszel!

A minimalista edzésmódszer kiválóan tud működni, sőt ha nem vagyunk profi sportolók, a mindennapi elfoglaltságok mellett a lehető legideálisabb a céljaink elérésére. A minimaltraining formába hoz és ott tart, nem vesz el időt és jól érzed magad a bőrödben!

Időpontegyeztető űrlap

Neved:

Telefonszámod:

E-mail címed:

Melyik napszakban edzenél:

Megjegyzésed:

Ellenőrző kód:   ellenőrző kód      

+36 30 483 0 883

1067 Budapest, Szobi utca 4.